Söndag

Under helgen har min syster, hennes pojkvän och min systerson varit här med sina 2 galna hundar! Elias fyllde 4år i lördags... Så vi hade kalas för honom. Bilder från kalaset kommer inom kort!

Igår flyttade även hingstarna hem så nu ser jag dom ifrån mitt sovrum, mysigt. Kunna gå ut och kela med dom precis när man vill. <3

Orkar inte skriva så mycket mer... får bli längre uppdatering imorgon ist.

Godnatt


Så seeg

Det har hänt otroligt mycket! Men har varken haft tid eller ork till att skriva här.

Tarragona flyttade för ett tag sen till Allatorps gård, vi trivs jätte bra. Till och med de läskiga grisarna har Tarragona börjat vänja sig vid. Det är kalas bra att ha henne på den gården där det är lite liv och rörelse, snart är hon nog inte rädd för mycket längre! :)

Förra fredagen hade jag ut en Equterapuet till henne då hon vart halt och skadad mycket. Veterinärena säger bara att de inte vet vad som är felet, inte ens röntgen visar nåt fel. Så jag valde att ta ut en eqputerapuet. Tarragona hade sne ryggrad och minskad rörlighet i nacke/rygg. Hon behandlades med laser och akupunktur. Men hon var fin i muskler och så. Nåt glädjande! Efter det har hon iaf inte vart halt någonting. Ska bara jag får tid och ork  att börja sätta igång henne. Det är nu eller aldrig.. så ridning 5-6 dagar i veckan kommer det bli. Blir hon halt igen, då får det bli en ordentlig hältutredning men jag hoppas verkligen hon håller sig ohalt!

Jag vet att jag borde gett upp för längesen, men drömmen finns kvar.. Jag kan inte ge upp. Jag fortsätter kämpa. Kosta vad det kosta vill, men Tarragona är mitt allt, utan henne är jag ingenting! <3



I måndags var det sorgens dag... 4 år sen min älskade ponny lämnad jordlivet.. Jag önskar hon kunde komma tillbaka hit. Jag saknar henne så fruktansvärt. Jag växte upp tillsammans med henne och hon lärde mig allt! Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att hon är borta.



Pyret och jag för många herrans år sen.. klubbtävling i hoppning på Karlskrona lyckå ridklubb



Även detta ett väldigt gammalt kort



Tävling på Karlskrona Lyckå Ridklubb -00?



Maj 2006



Vila i frid ponnyn min, i mina drömmar finns du fortfarande kvar!! <3

1989 - 13/9-2006


RSS 2.0