Kall morgon!

Idag vaknade jag ganska tidigt. Sådär kl 06.00. Det var -4 ute och överallt var det helt fruset. Alla var vitt pga frosten. Hu! Jag gick tillbaka till sängen och kröp under täcket och somnade om. Vaknade igen sen vid 10 tror jag det var. Åt lite choklad. Normalt. Sen åkte jag med Mamma och Nisse till Maxi. Där köpte jag 4st leksaksbollar till katterna. Häromdagen köpte jag en katt tunnel, några leksaks möss och en rolig annan grej som är svårt att förklara. Sen var vi inne på Coop, där blev det en tavla till Elias, lite kritot, ett ritblock m.m Han fyllde ju tre år den 18 sep! :) Sen åkte vi till skopunkten och jag hittade ett par nya skor. Sen blev det till ÖB, där köpte jag Cola och kattmat. På vägen hem åkte vi även förbi byggmax vi skulle ha nåt till boxarna och då passade vi på att ta en runda inne på lantmännen där jag köpte mig ett par nya ridvantar. :)

Imåndags red red jag Magic för första gången. Helt underbart att börja rida igen! Red även igår dock red vi lite vilse och Magic lurade mig på fel väg ett par ggr. Men när JAG fick bestämma själv så hittade vi! :) Efter ridturen mockade jag. Och innan jag åkte hem fick alla hästarna en varsin morot. Tjugan stod och nöjt i solen. <3
Idag har jag funderat hela dagen på om jag skulle ta att åka till stallet eller inte. Men nu börjar det bli lite sent. Så det får bli imorgon istället! :)



Magic ville inte var med på bild. Haha :P


Här red vi iallafall :) <3



Ne nu blir det att försöka få tyst på kattjävlarna!
Tack o hej!


Faan

Vad allt egentligen är så jävla fucking orättvist...!!!!!!!!!!!!!!!!


Jao

Inte orkat skriva här på år och dar känns det som. Häromdagen cyklade jag och en kompis långt! Först från mig till Bergtorp till en kompis. Sen vidare till mörtjöåsen till Tarragona, sen från Tarragona till Lyckeby och sen hem till mig igen! Fy fan var helt slut när jag kom hem!
I förrigår tror jag det var så cyklade vi till Nävrasjö och fikade och hade hunden med oss, hon fick fika hon med som bestod av ett grisöra och mariekex :D Nästan hemma kommer det en lösspringade hund, ägaren gör inte ett skit. Blev så jävla förbannad och sa både det ena och det andra! Det hade då inte vart mitt fel om min hund huggit hennes hund! Störa jävla människa! Fy fan, ska man ha lös hund får man fan ha pli på den också!

För övrigt så mår alla pållar bra och kattungarna har blivit så stora nu och springer och leker som bara den! Och de har även lärt sig gå på lådan och de är ju inte ens 4 veckor gamla än. Nu springer de runt mina ben och har sig :)

Måste ta kort på dom någondag så ni får se dom söta små liven! Ne Coca-cooola nu och fortsätta spela farmeville. Sen sova.

Godnatt


En känsla, en rädsla.

En känsla av att allt inte är bra, En rädsla för att förlora någon väldigt betydelsefull....

Jag är rädd för att förlora min Tarragona

Är så rädd för att förlora henne...
Känslan jag får gör det inte lätt, vill bara allt ska vara bra. Men allt känns inte bra men det måste bli bra.
Det är inte lätt att längre våga tro och hoppas, när inget verkar gå vår väg just nu.
Ska allt roligt vi gjort ta slut här och nu?? ska jag förlora allt som betyder något? Ska banden vi knutit kapas här?
Av alla problem och kämpiga stunder vi tagit oss förbi, övervunnit hennes rädsla och min rädsla och osäkerhet.. att vi, två så olika kan förenas till en... Vi kämpar tillsammans, vi gör allt tillsammans. Jag gråter med henne, jag skrattar och är lycklig med henne. Hon är allt man kan önska, allt jag behöver.

Efter år av problem och motgångar, Människor som hatade henne, som tyckte jag var galen. De som aldrig trodde på oss... De som bara snackade skit och såg sig besegrade...

Jag visste att vi aldrig skulle nå toppen, hon är ingen stjärna och jag är ingen stjärna. Men aldrig har jag fått känna framgång som med henne... Att hon förändrades...Tarragona är inte opålitlig, farlig, stirrig, och allt som alla sa... det är den mest underbara som finns. Det vi uppnått tillsammans, är vänskap en kärlek som aldrig kommer ta slut. Att älska varandra så att det gör ont i hjärtat. Att kämpa för varandra, vilket vi fortfarande gör, jag gör allt för henne precis som jag vet att hon skulle göra allt för mig... Vi ska klara detta tillsammans precis som allt annat vi klarat.

Vi har bevisat för så många att vi kan att hon kan. Det har varit många tyst stunder från folk som sagt massa skit om oss... Att jag borde gett upp... Men ibland känns det rätt från första stund, Det var så det var med Tarragona. Det var något som förde oss samman och de ska ochså hålla oss samman nu.. Banden till henne är starka, starkare än jag någonsin trodde...

Vi har inte gett upp... Vi klarar detta, vi ska komma tillbaka...Visa alla vår glädje och vänskap och nå våra mål....


Tisdag

Sov till 12 på förmiddagen idag. Så hela dagen hade ju typ gått. Har iaf hunnit med att borsta en kanin, kollat på tv och vart hos Tarragona! :D  Och just nu håller jag på att bli galen på min gamla katt. Han klättrar på bänkar och har sig. Vilket han aldrig gör annars. :O En 20-årig katt som beteer sig om en kattunge. Herregud!
Imorgon vet jag inte vad som händer... Sånt man märker.

Suck vad allt är tråkigt!



Måndag igen...

Jag har absolut ingenting att göra. Jag är så himla rastlös så det är hemskt. Somnade vid 4 imorse och vaknade vid halv 8. Jag är trött! Igår var jag hos Malin en liten stund :) Vi gav hästarna mat och lite så och sen hämtade vi hö. Och tjugan älskade tjugan vad man saknat henne. I sommras träffade man henne varje dag och borstade henne och pysslade med henne precis som man gjorde med Gonan. Chiefan fick komma in för det regnade så.
När jag kom hem fick jag ont i huvudet. Och det blev bara värre och värre. Huvudvärkstablett hjälpte inte ett dugg och jag började må illa så det kände som jag skulle spy. Men idag är det bättre.  Förutom att jag saknar min Gona. Men men på fredag ska jag nog till älsklingspållen! <3

Kattungarna växer och blir stora. Vad dom kan "skrika" högt nu. Lisa (kattmamman) verkar för tillfället väldigt trött på dom. Hästarna hemma mår också bra. Just nu håller de på att bygga en box till i stallet. 4 boxar, 5 hästar det går ju inte. Så nu är det dags att göra nåt åt det! Fölen börjar ju bli stora med så de ska inte stå med sina mammor i vinter utan dom ska få alldeles egna boxar. Det får vi se vad dom tycker om det!







Jag vill vara luft, jag vill glömmas bort...

En ensam sliten grimma
den hänger i ett stall
den påminner om ett förtroende
och vänskap för varann
den påminner om en flicka
som älskade sin ponny
hon var den som kände henne bäst
nu när deras dagar för alltid är över
stallet står tomt, men grimman finns kvar
för att påminna om deras lyckliga dar


R.I.P
PYRET
*1989
+13/9-2006

 http://www.youtube.com/watch?v=qYOzY0JVeYI

DU TOGS BORT FRÅN MIG ALLDELES FÖR TIDIGT!


....

 

REGNBÅGSBRON


På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron.

När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon dör,
så kommer det till Regnbågsbron.
Där finns ängar och kullar för alla våra speciella vänner
så att de kan springa och leka tillsammans.

Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken,
och våra vänner har det varmt och skönt.
Alla djur som har varit sjuka och gamla
blir återställda till hälsa och vigör;
de som varit skadade eller handikappade blir friska och starka igen,
precis som vi minns dem i våra drömmar från gångna tider.

Djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak;
de saknar alla någon väldigt speciell som de varit tvungna att lämna kvar.
Alla springer och leker tillsammans,
men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran.

Dess klara ögon är intensiva; kroppen börjar skälva.
Han springer plötsligt ifrån gruppen, flyger över det gröna gräset,
hans ben bär honom fortare och fortare.
Han har sett dig, och du och din speciella vän möts till slut
i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen.

Lyckliga kyssar regnar över ditt ansikte,
dina händer smeker på nytt det älskade huvudet,
och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur
som så länge varit frånvarande från ditt liv
men aldrig från ditt hjärta.

Sen går ni över Regnbågsbron tillsammans...


Jag mår kasst!

Därför får ni nöja er med att glo på bilder idag...






Tarragona

Ännu en dag igen
Jag vaknar upp med tystnaden
Åh, står där lika vilsen som ett barn
Och som en våg kommer saknaden
Och den sköljer över mig
I samma stund ser jag sanningen
Jag ska leva utan dig



Du är en del, en del av mig.
O jag är en del, en del av dig.
Det skulle ju vara du och jag föralltid.


Måndag

Idag kom älskade Martina hit! Hon hämtade mig här hemma, sen åkte vi till Tarragona och La reina! Och vi påbörjade våran igångsättning av dom. La Reina är inte så van att gå i grimma så hon höll på att dumma sig. Fast Tarragona skötte sig fint! <3 Nästa gång ska vi till paddocken med dom och löshoppa. Kul!


Bild på Martina och Tarragona Dec -08. De ser roliga ut båda två! :)


Söndag?

Vad gör man när ingen lyssnar, ingen förstår, man står helt ensam...
För stark för att ge upp, för svag för att leva.

Godnatt





Chiefan :)

Igår åkte jag hem till Malin! :) Först åkte vi till Lantmännen för hon skulle köpa spån och mat, sen åkte vi till Chiefan! <3 Stackars Chiefan hon hade blivit så smal. :( Och Lilla eller man kanske ska säga stora hästen ville inte gå in i transporten. Tog sådär ca 2 timmar att lasta. Men nu är hon hemma och får mycket mat. :) Malin körde hem mig när vi lämnat Chiefan, så jag var bara tvungen att visa de söta små kattungarna! :)



Såg bara den svarta kisen igår hos malin, denna bilden är sen lång tid tillbaka då han/hon/den/det höll på att äta upp mig :O Haha!

Chiefan bilden är med gamal, men så får det vara. :)


Skitväder!

Regnat hela dagen. Mamma städade hela stallet innan och jag hjälpte till att strö upp boxarna. Det var tänkt att pållarna skulle få vara inne inatt pga av allt regn. Men när vi väl fått in dom passade det inte fölen, utan dom skulle över boxkanterna till varje pris... Så det var bara att ta ut dom i ös regnet igen! Usch!
Gick sedan in och satte mig en stund och kommer på att katterna är i källan och pga att det vart ett klant till as och satt upp stuprören fel så rinner vattnet rakt ner i källaren. Mycket riktig. Översvämning! Men både Lisa och Kattungarna klarade sig utan större fara. Var bara ett helvete att fixa allt provisoriskt när vi fått bort det mesta vattnet =/ Annars har det inte hänt så mycket mer idag..
Och imorgon vet jag inte heller vad som händer och inte lördag, söndag heller. Fy fan vad allt är så jävla fucking tråkigt!



Godnatt



 


Tarragona <3

Vart uppe och flyttat Tarragona och La reina idag. Det gick bra. :) Självklart hittade Tarragona äppelträden det första hon gjorde. Fast jag är lite rädd för att hon får ont i magen!




Och idag har den svarta kisebäbisen öppnat ögonen! :) <3

Godnatt


Onsdag

Vaknade av att det spöregnade riktigt jävla mycket. Funderade på att gå ut till hästarna då och ge dom hö, sen slängde jag en tanke till Tarragona o somnade om :) Idag ska jag nog upp och flytta Tarragona och La Reina. De har inget bete där dom går nu. Sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra...
Igår var jag i Tving och plockade ner stolpar och Elband. Rätt ro givande. Sen efteråt blev det en sväng till Tarragona och upp till Nonne och snackade lite med henne. Hennes hundar är TOTALT jävla galna! :)
Allvarligt... nu ska jag gå och lägg mig o sova. Godnatt!



Oskar, jag minns så väl den där dagen han åkte. Kungen i stallet. I miss you <3


RSS 2.0