TVING 10/5-30/8 2009

Jaha, då var det över. Idag åkte pållarna hem. Sorgligt men så jävla fucking sant! Tjugan skötte sig fint, satte på henne grimman. Inga problem. Men Tarragona den fjanten sprang längst bort i hagen och höll på. Och hon har vart så rädd för kossorna men idag minsan tänkte hon nog hoppa över och kela med dom. Malin lastade in Tjugan som bara gick rakt in. Dock var hon lite otålig i transporten för vi fick hjälpas åt med mitt drygo till as, Tarragona gick in till slut iaf. När vi körde ut från hagen kom tårarna. Tarragona och Tjugan skiljdes åt föralltid. Och jag kommer sakna Malin till tusen :'(


Tjugan var nyfiken på vad som skulle hända..


Absolut sista kortet på Tjugan och Tarragona tillsammans :(


Tarragona nöjd och glad över att få träffa sin "fölis" igen. :)


Idag har det inte hänt så mycket mer. Jag har bara tänkt och tänkt och tänkt. Och gråtit. Och självklart har jag vart nere och Kelat med kisungarna! :)<3 Idag är dom redan 5 dagar gamla. Snart öppnar dom nog ögonen med. Det ska bli så kul när dom börjar se lite. Är det någon som vill köpa en kattungen sen? Så har finns det 4st att välja på. Fast jag har nog tänkt behålla den svarta så den får ingen <3 :)

Igår var min ängel Jeanette här och kollade på fölisarna och kattungarna. Trevligt att hon kom förbi tyckte jag!
Och imorgon vet jag inte vad som händer, blir väl en sväng till Tarragona iaf :D





Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen


Jag orkar inte...

Hejdå Tarragona... :'( <3


http://www.youtube.com/watch?v=Lrc_uoiJO0o

Öland och Kattungar

I tisdags var jag med min ängel Jeanette och hämtade en häst på Öland. Det var en jätte fin liten svart islandshäst. Verkade snäll som tusan och stod stilla hela vägen hem. Dock var det väldigt varmt i bilen från öland, MEN det var ju bara Jeanette som hade glömt trycka  in AC knappen! Och det kom hon på i fågelmara. Oh yeah! Och jag fick träffa Nessihästen! Min gamla foderhäst, hon är fortfarande mycket fin fast hon börjar bli gammal. :)
Väl hemma igen, så hade Lisa fått 4 jätte söta kattungar! :) <3


Fridur Jeanettes nya pålle! :)


Liness, min gamla foderhäst som är Jeanettes häst! <3


Kattungarna, skitdålig mobil kamera! :(


Lisa med sina bäbisar <33

Idag har jag vart och handlat kattmat för ett år känns det som. Och en massa annat skit man egentligen inte behöver!
Men så är det ibland, fick lön idag. Lite pengar måste man ju slösa iaf!
Vill till älskade Tarragona nu. Fast det är för jäkla varmt. Vilja fick vi nyss ta in och spola av. Dö svett var hon stackars pållen!

Nästa helg ska jag nog provrida ny häst! Ska bli kul! :)

Störda människa!

Jag är så trött på vissa människor asså. Speciellt en! Ja det är så synd om honom för hans mamma och pappa ha skiljt sig, kom igen personen i frågan är 22år och har flyttat hemifrån och det påverkar inte honom på det sättet som det hade gjort om han bott hemma. Ne då ska han gråta som ett litet barn för det. Sen är det så synd om honom för han är så ensam, vadå ensam? Det är han som valde att flytta hemifrån. Han har väl kompisar han kan umgås med? Sen är det så synd om honom för han inte har någon flickvän, alltså det kommer inte en tjej direkt och knackar på och typ säger  -Hej! Kan vi bli tillsammans?. Man får väl för fan ta och gå ut, träffa folk m.m.. Inte bara sitta hemma och inte gå utanför dörren! Åh jag blir så irriterad. När fan ska folk växa upp?! Han har en mamma, pappa, syskon, kompisar, jobb, pengar, lägenhet, bil. Han har det så bra man kan ha det, vilket han inte förstår. Faan lev livet liksom! 
Och en sak till han var med mig och en kompis häromdagen. Dagen efter får jag ett sms om att det var så synd om honom för han inte fick vara med, han tyckte vi hade gjort så han fick vara utanför. Men för i helvete, vi umgicks alla tre..! Precis lika mycket! Sen total vägrar han att lämna tillbaka mina saker, och han har mitt legg ochså och det behöver jag  =/  Personen är nere på DAGIS NIVÅ! 22år, herrgud! Låt mej få slippa honom nu! TACK!

Tänker inte offra mer tid på honom nu iaf!


Jahaja, annars händer väl inte så mycket. Nåt förslag på vad man kan hitta på? :) Ska iaf till Tarragona och Tjugan senare och ge dom lite mat.


Tjugan, inte världens vackraste bild men hon är fin. :) <3

15 AUGUSTI!

Ja det är idag jag fyller år...  ska man skratta eller gråta?
ångest ångest ångest




Stark på utsidan

Jag bär en mask som ingen kan se. Det är den som hjälper mig att le. Ingen kan föreställa sig hur mitt liv ser ut.
Men jag har lärt mig att klara mig själv, att vara stark när allt blir fel. Men det är inte alltid som man klarar det.....
Det spelar ingen roll hur mycket jag försöker och vad jag än säger, det är som att kasta in en säck i en vägg. Man bara ger och ger men får aldrig något tillbaka....



Tisdag

Man säger att allt är bra
Innerst inne gråter man
Men det är ingen som ser

Man väljer att vända sig bort
Bort från allt
Men det är ingen som märker något

Om man är borta, inte kommer mer
Är det ingen som saknar en

Elias <3

Elias tiden går snabbt du är snart tre år. Din första steg kommer jag ihåg. Vägrade inse att du kunde gå helt själv, lämnade dej inte med en enda blick. Hur kan ett litet barn gör en så glad? Mörkret försvinner. Elias du är mosters lilla prins. Första gången din mamma la dig i min famn, jag kände hur hela mitt hjärta smälte och jag visste redan då att jag kommer älska dej mer än livet. Kan någon förstå? Bara för att se dej glad, jag ger dej vad som helst! Du ska få hela världen! Om du behöver mig vet du vart jag finns. Du har alltid din moster, du är bevis på att drömmar kan bli sanna! :)

 






Drömmen finns kvar!

Något inom mig säger att jag inte ska ge upp, jag ska inte ge upp hoppet än! Drömmen lever kvar och den ska bli sann!

http://www.youtube.com/watch?v=Lrc_uoiJO0o






Ångest

DET HÄR FUNKAR TA MIG FAN INTE!!! JAG SAKNAR ER SÅ ATT JAG GÅR SÖNDER, JAG KAN INTE LEVA UTAN ER!



Tisdag




Ibland liksom hejdar sig tiden ett slag,
och något alldeles oväntat sker,
Världen förändrar sig varje dag
men ibland blir den aldrig detsamma mer...

M...

Kan du lära mig att andas? Du som vill förstå, du som inte sviker.  Du som stöttar, blockerar kanten.
Kan du lära mig att andas? Är livet över nu? eller har helvetet börjat?


(Bild tagen i spjutsbygds skogar, en vinter när solen började gå ner)







dom gånger jag ler är då jag nått botten


 


Lördag

Att inte vara glad kan definieras på många olika sätt. Man kan vara ledsen. Man kan vara uttråkad. Man kan helt enkelt bara vara likgiltig Just vid detta tillfälle är jag inte glad. Snarare raka motsatsen. Om du fick bestämma så skulle jag alltid vara glad. Självklart vore det perfekt! Men man får ju inte alltid som man vill.
Ta och tänk igenom nu riktigt ordentligt, hur länge sedan var det senast du kunde sätta dig ner och tänka "just nu är jag riktigt glad, allt är perfekt". För mig själv var det sjukt länge sedan... Det är alltid nått skit som inte är okej och vafan ska det vara så för?

Shit the Same... Syster och Elias kom hit i torsdags o igår åkte Elias till sin pappa och Camilla åkte hem idag. Innan Camilla åkte hem var vi och kollade till Tarragona och Tjugan :)
Vi har även Duschat Svala och lilla Atli idag. Det gick jätte bra med lillkillen! <3
Det är tomt i stallet här hemma nu, ingen liten Fabbe som gnäggar. Och det är tomt utan Denver.... Mycket tomt....



Ne, dags att slita sig härifrån. Ska duscha nu. Sen blir det att försöka sova... Imorgon jobbar jag 7-16.

Godnatt

Allting tog slut så snabbt...

Jag kommer dö utan er.
Jag kommer sakta tyna bort från mitt liv.






Ni finns i mitt hjärta, dag som natt,
ljus som mörker, idag som imorgon,
igår och som föralltid.



Du ska aldrig ge upp,
men du ska veta när det är dags att sluta

Finns så mycket varför, men inga jävla svar!







Jag saknar er redan.... <3

RSS 2.0