Denver


Visst är han sööt? Båda hans ögon är jätte blåa. <3

Eastern Western Riders


Maria och Mosquito

Vart iväg hela dagen på tävling med Maria och Mosquito. Det gick jätte bra för dom! 3st andra plats placeringar. :)
Träffade även lilla Cecilia och hennes mamma Carin. Kul! Carin var så nervös, hon var nog nervösare än cecilia. Tyvärr välte Cissan och Barina en kon och alla trodde dom blev diskade, men väl till prisutdelningen kom dom 4:a! En nöjd Cissan kom ut från banan och var så stolt! Det var hennes första tävling. Jag hoppas på att få se mer av dom två! På måndag eller tisdag börjar jag med min westernridning. Det kommer bli så kul! :D

Har blivit helt solbränd i ansiktet idag. Haha! Ne borde sova, ska upp tidigt imorgon.

Godnatt!

Palla

Datan är bara en beroendeframkallande skit sak!!!!

Ändrade planer!

Just nu går ingenting som det ska. Planer blir till kras.
Skulle hämtat ponnyn på lördag, men nu blir det nog inte så. Då jag fick en annan häst att rida och Svala är sjuk och vi inte vill ha in nåt oros moment nu så hon stressar upp sig m.m....
Imorgon kommer Elias hit.

Jaja skriver mer sen, kollar på film nu....

Godnatt till er som ska sova nu! :)

COPD - kronisk obstruktiv lungsjukdom

Kvickdrag eller COPD (Chronic Obstructive Pulmonary Disease) är en sjukdom hos hästar som oftast är en följdsjukdom av kronisk bronkit eller allergi för damm, mögel eller hö. Hästen måste då göra dubbla utandningar och är oftast ganska plågsam för hästen. En del hästar få även en rand över buken som kallas kvickdragsrand. Hästar med kvickdrag brukar oftast avlivas då sjukdomen är väldigt plågsam och dessutom obotlig.

Vid kvickdrag förstörs lungblåsorna, tänjs ut kraftigt eller t.o.m. brister så att syreupptagningsförmågan blir avsevärt sämre. Den totala ytan av lungorna blir mindre och hästens utandning försvåras. Kvickdrag kan jämföras med KOL hos människor.


Hemskt är vad det är! Pyrets sjukdomshistoria spelas upp gång på gång i mitt huvud. Jag vet att Svalas utväg är samma som Pyrets. Men Svala hinner kanske inte ens bli 17 år som Pyret iallafall fick bli!
Är uppe inatt med Svala, måste hålla koll på henne så hon inte får för svårt att andas igen. Isåfall måste veterinären komma! Vid 5 ska jag ge henne medicin. Sen väcker jag mamma som får ta över passandet av Svala och jag går och lägger mig.




Dessa dagar har det för övrigt inte hänt så mycket. Mormor har fyllt 80år. Den 26maj hade jag haft Tarragona i  exakt 3 år! Tarragonas föl fyllde 4år på samma dag. 
Äh kommer inte på så mycket att skriva nu... Funderar på att kolla på film, tv eller läsa nån bok? Ska iallafall öppna min coca-cola nu! Fast helst hade jag velat ha Päron Loka <3

Godnatt på er!


Mycket har hänt.

Har ni någonsin funderat på, verkligen övervägt att bara sluta bry sig om saker?
Försvinna, rymma.. Glömma allt!
Ibland vill jag det så gärna.

Igår kväll blev Svala riktigt sjuk. Hon kunde knappt andas och andades med hela magen och kroppen. Hon svettades som bara den, hon hade nog inte en enda torr fläck någonstans. Vi ringde självklart veterinär. Men distriktsvetrinären här i karlskrona kunde inta komma pga att hon skulle till en kolik häst. Vi fick ringa till Karlshamn. Veterinären i karlshamn hade aldrig varit i karlskrona på besök så hon körde lite fel men efter många om och men och telefonsamtal hittade hon! Hon var här vid 12 inatt, stannade i över två timmar. Svala fick massa sprutor och grejer. Men inget hjälpte. Veterinären sa att hon egentligen velat vara kvar tills idag på morgonen om hon hade kunnat eftersom Svala var så dålig. Hon åkte härifrån när det var lite bättre, men inte alls mycket. Men hon hade gjort allt hon kunde och det var bara för oss att avakta och se. Imorse var våran veterinär här. Tyvärr sa hon ord vi inte ville höra. Svala går på behandling nu så vi förhoppningsvis klarar henne i sommar iaf, pga att hon har ett föl vid sidan. I värsta fall om medicinen inte hjälper får Atli klara sig utan mamma. Detta är bara så hemskt! :'(
Veterinären från Karlshamn ringde innan idag för och fråga hur det var med Svala. :) Verkligen en kanon duktig och trevlig veterinär. Hade hon inte kommit hade nog inte svala levt idag....
Jag hoppas vi får behålla våran Svala <3



Vi behöver dig Svala, ge inte upp. Fortsätt kämpa. Iaf för din bebis skull.
Vi älskar dig mest av allt. <3

Tarragona

Om du ska få leva vidare, med din vackra dröm, så måste jag släppa dig nu.
Om du aldrig ska behöva slåss för frihet, så måste du bli fri nu.
Om du för alltid ska vara ovetande om fångeskap och tvång och bara få veta av din fantastiska dröm, så måste vi skiljas nu.  Men jag kan inte, jag älskar dig ju...  Just därför måste jag låta dig gå... Till din dröm, min vän..
Du kommer fara bort, men alla minnen lämnar du. Minnena av dig och mig. Du är så ovetande om den smärta och saknad som jag kommer tvingas bära när du lämnar mig.


 

En tomhet... Så hjälplös... Jag hatar hela världen...

Ridit på Vilja!


Jaja, man kan inte alltid bli snygg på kort ;)


hmm

Innan i kväll var jag och en gammal klasskompis ute och gick med Molly, bara det att vi gick as långt och pallade inte vända eller gå vägen tillbaka. Så ringde mamma så vi satt och väntade på henne på Figgamålavägen. Väldigt normalt!. Sen var jag så trött så blev sittandes framför tvn en stund =D

Och nu för typ en timme sen så hittade jag min spårlöst borta kompis. Jaja.... det var najs!. =D


Äh ni vet inte vad jag snackar om, jag är tröööttt!

Så tack och godnatt, nu drar jag mig tillbaka ett tag. Ni kan inte nå mig varken här eller på mobilen. Men ni kan ju försöka. Jag svaraR om jag vill. Svara jag inte så vill jag vara ifred eller så är jag så fucking död. ;)


Fredag

Kan man ha tråkigare än mig? Verkar inte så.....

Igår hände inte så mkt, hälsade på Sofie på kvällen. Henne har jag saknat riktigt otroligt mycket. Alla roliga stunder vi haft. Ja fy fan... Vi var ute och gick med hennes hundar och hon har en ny liten valp som heter Dissa. Hon är typ lika liten som en stor råtta ;)

Ska lägga ut lite nya biler senare tänkte jag för nu ska jag typ äta och sen gå ut och gå med hunden eller nåt. Jag har fan så jävla tråkigt. Rastlös som in i helvete är jag. Jag vill göra nåt kul!!!!!!!!!!!!!!

Allt...

Så länge som jag kämpat utan att få nått tillbaka, ingenting som hjälper mig har bara tomma ord kvar.
Jag är inte värd ett dugg inte luften som jag andas. Jag är ingenting längre och inte för er andra heller.
Jag sitter för mig själv och vill vara i min ensamhet, ingen bryr sig om det för det finns ingen som vet.
Det här är smärta, av allra högsta grad!
Jag vill bort härifrån och va som du & ha det bra.
Jag sover aldrig på natten, ligger ensam och tänker på allt som har hänt  och vad som ska hända dagen efter. 

Som vanligt så känner jag att livet är hårt. Livet är meningslöst.  Lyckan i mitt liv har jag glidit ifrån, känns som jag aldrig varit glad.  Men som att smärtan kommer och går, jag fejkar mina skratt och jag försöker att le. Jag har förstått att jag inte ska vara här. Jag tittar ner mot marken kanske finner jag lyckan där.
'Jag har försökt så många gånger men nu har det gått för långt. Tabletter hjälper inte, Ingenting sånt. Allt som jag behöver,  det finns framför mig men jag kan inte få det! Jag kan aldrig få en ängel.

Kärlek och trygghet är allt jag begär. Jag kommer aldrig glömma smärtan, jag är rädd för att leva, jag är rädd för att bli sviken och att allt ska börja om. Men det var inte jag som lekte en fucking jävla lek med mig som en leksak
och vapnet var kärlek. Förlorad kärlek vet vi alla hur det känns men resten av mitt liv kan man ta som ett skämt.
För det kan knappast vara sanning att det här är lyckligt, det måste vara nån slags tanke som jag lever i, det här är sjukt
ni förstår inte ett skit!

jag är krossad,
jag har förlorat mig själv
jag har förstört mig själv
och allting igen




 


Hur lämnar man drömmen man har inom sig?

Det går knappt tänka. Det går knappt beskriva hur svårt det känns. Jag tror det är helt omöjligt. Den där drömmen är som ett ljus, så länge ljuset brinner finns fortfarande hoppet kvar. Ibland blåser ljuset nästan ut, men sen kommer lågan tillbaka. Egentligen vill jag bara kunna släcka det där ljuset. Men det verkar inte gå. Jag har försökt!


Enda sen jag har var liten och började typ på ridskolan, så har jag velat bli en stor, berömd, älskad hoppryttare.
Det har vart min dröm och mitt mål med all ridning jag hållt på med i flera år.

Jag har Kämpat, skadat mig, gett all min tid och ork till ridningen.

Jag älskar hästar. Jag mår som allra bäst när jag är på tävlingsbanan eller på en hopp/dressyr träning.
Och många av mina vänner har sagt att dom ser ett ljus i mina ögon när jag är med mina hästar.

Men på sistonde har den glöden slocknat nästan helt...
Jag kan inte se något skäl till varför jag ska sluta med hästarna, men jag kan komma på tusen skäl till varför jag ska sluta med det.. Men nångång kommer det, då man måste fatta ett beslut. Att antingen lägga ner till själ och hjärta i något och fullfölja sina drömmar till tusen procent, eller springa åt andra hållet.

Orkar jag med det, fysiskt och psykiskt?

Hur lämnar man drömmen man har inom sig?


Det är så många beslut man måste ta ibland.

Istället för att sätta upp massa gränser och murar runt sig själv.

För gränserna håller inte folk ute eller på avstånd...

Dom fängslar en själv inne. Livet är hårt.

Vi har ett val. Att antingen slösa bort våra liv på att sätta gränsen eller leva våra liv på att gå över gränsen.

Men vissa gränser är för farliga för att trampa över.


Du vet...

När du var liten trodde du på sagor. Den där fantasin om hur ditt liv kunde blivit.

Vit klänning, din drömprins som skulle ta dig med storm upp på ett slott uppe på ett berg.

Du ligger där i sängen på kvällen med dina ögon stängda och du ligger där och hoppas.

Hoppas och tror på jultomten, tandfen, den där drömprinsen.

Dom är så nära att du kan ta på dom..

Men förr eller senare så växer du upp, en dag öppnar du dina ögon och alla sagor försvinner.

Dom flesta människor blir till saker och människor du inte kan lita på.

Men det är svårt att släppa den sagen helt och hållet för nästan alla har en liten del av hopp,

av tro att en dag så kommer dom öppna sina ögon och allt kommer att bli sant, på riktigt!

Hopp är en lustig sak..

Den finns där du minst anar det.

Precis som en dag du inser att din saga är helt olik den du drömde den där natten.

Det där slottet, kanske inte alls är ett slott.

Och att det inte är så viktigt att leva lyckligt i alla sina dagar, bara att det är lyckligt just nu.

Min dröm, jag hoppas den blir sann. Men jag tvekar. Den där 26 maj 2006, trodde jag att jag fått min drömhäst.
Allt skulle bli bra. Allt skulle ordna sig. I flera dagar gick jag och var världens lyckligaste människa. Jag hade fått låna världens vackaste häst! Hennes steg, hennes utstrålning. Jag bara njöt av att kolla på henne!
Dagen kom som jag skulle rida henne för första gången. Till min besvikelse var hon livrädd för allt vad sadel hette.
Tänkt äh, det ordnar sig. Jag höll på dagar och veckor med att vänja henne vid sadeln. Sen var det äntligen dags att sitta upp för första gången, till min förvåning var hon hur snäll som helst. Hon hade inte blivit riden på 4 år och hon var lika snäll som ett lamm! Drömmen om henne ginstrade åter till igen.

En månad gick, två månader gick.... Sen blev hon skadad. I 7 månader stod hon nästan bara på box. Djursjukhus, veterinärer, mediciner, tid, ork, förtvivlan, besvikelse... Det blev för mycket till slut, den 28 feburari 2007 kom ägaren och hämtade tillbaka henne.  Allt gick i kras, drömmen fanns fortfarande kvar. Den där drömmen om att jag och Tarragona skulle ute och tävla. Att vi två skulle leva lyckliga tillsammans i alla våra dagar. Hur som helst blev hon friskförklarad och jag började rida henne hos ägaren under våren och sommaren. Hösten och vintern blev det inte så mycket tid över för Tarragona. Men jag hade fortfarande min dröm kvar.

24 Januari 2008 Kom min drömhäst tillbaka till mig. Sen dess har vi hunnit flytta till och från Norrköping, bytt stallplats 4 ggr och inte så mycket mer. Det känns som min dröm är slut. Jag och min drömhäst kommer aldrig nå vårt mål, eller kommer vi göra det? Med liten envishet och tålamod funkar väl allt? Tvivlen är förstor just nu! Jag tror aldrig det kommer gå. Vi kommer aldrig komma ut på tävlingsbanorna tillsammans. Jag borde ge upp. Låta henne resa vidare till Trapalandas evigt gröna ängar. Men drömmen finns fortfarande där, hur ska jag kunna lämna drömmen jag har inom mig? Jag vill överbevis alla att alla har fel! Tarragona kan, hon kan bli en duktig tävlingshäst. Eller?

Tusen frågor utan svar.... Det är jag, bara jag som kan ta detta beslutet....
 Ge upp eller fortsätta kämpa?
Leva eller dö?



Tarragona och jag är ute och promenerar nåndag efter hennes jobbiga
kolik hon hade Januari 2009...

Tarragona, kommer du ihåg den där först gången vi träffades? Vi passade ihop som två pusselbitar.
Du blev min prinsessa, jag började kalla dej Sessa. Ingen visste vad du egentligen hette. Alla trodde att du hette Sessa. För det var det enda jag sa till dig...  Jag sa aldrig till någon vad du egentligen hette. Enda fram till sommaren 2008 var du min Sessa! Varför har ditt smeknamn försvunnit? Du är ju fortfarande min prinsessa och jag älskar dig över allt annat. Ska vi ge upp? Eller fortsätta kämpa? <3


Vad ska man göra idag?

Skulle åkt upp till stallet ju, men så blev moppen såld så det gick ju inte =/ Har nästan övergivit min Coca-cola för Päron Loka och det är Malins fel! :) Haha! Men sånt är livet... Jag kan sitta här och drick min Loka... =D
Ska till min Gona sen <3 Älskar älskar älskar henne, hörde igår att hon var välrullad så det blir att ta med sig borsten och borsta henne! Imorgon kommer Camilla hem och imorgon kommer mormor också =D Undra om man skulle ta och gå ut och gå med Molly en sväng nu eller nåt. Eller sova, eller nåt annat kul!
Förresten den som ringer mig på hemligt nummer kan lägga ner för jag svara inte på hemligt!
Snart stänger jag av mobilen och då kan ingen nå mig! Sådeså! ;)


Såhär ser det ut hos oss när alla djuren äter samtidigt. <3
Molly, Lea, Ceasar och knutte <3



Ibland sitter Lisa och Knutte på varsin sida om fönstret och flörtar med varandra ;)


Ceasar och Lisa gillar inte varandra. ;)

Mopeden är såld!

Nu har den blivit såld, och det är rätt sorgligt. Men ett steg närmare körkortet nu då :)


Måndag

Regn regn och åter regn. Hade faktiskt ställt kl på 10 imorse för att komma iväg till stallet i tid. Men när jag vaknade bara öste regnet ner. Då hade jag ingen lust att köra till stallet, så har fördrivit dagen i sängen typ. På kvällen när det blev upphåll och nästan fint väder hjälpte jag Mamma och Nisse med den nya sommarhagen till fölisarna.
Och jag har inte vart hos min häst på 2 dagar, fy fan! Imorgon måste jag ta mig dit på nåt sätt om jag så ska behöva cykla! Och imorgon gör jag ett nytt försök med att åka till stallet.. Men det får man väl se vad det blir med den saken...


Tarragona <3


Atli och Lisa <3

Haha ;)

Hejsan jag tänkte berätta lite om mig själv. Jag heter Ann-Sofie men mina vänner kallar mig Äcklet. Jag älskar att kasta hamburgare på tanter, men att leka prinsessa är också ett av mina stora intressen. Jag tycker abslout inte om att Sova, för jag har hört att man kan bli sciztrofren om man gör det. Jag bor i en soptunna och där bor också min betjänt. Vi har det oftast trevligt tsm, men han kan vara lite porrig ibland. Nu vet du lite om mig. Hoppas du har ett lika tröttsamt liv som jag har!


Månad du är född i:
Januari - Söta moroten
Februari - Porrungen
Mars - Datanörden
April - Fjortisröv
Maj - Dryga nallen
Juni - Nakna pojken
Juli - Nörden
Augusti - Äcklet
September - Emo
Oktober - Mumien
November - Braten
December - Fulingen

Vilken färg du har på tröjan:
vit - äta grodor
svart - skära mig
grön - äta gräs
gul - porra mig
blå - spränga brevlådor
röd - köra på katter med cykeln
rosa - äta kossor
annan/övrigt - kasta hamburgare på tanter

Vilken färg du har på underkläderna:
vit - leka i sandlådan
svart - spela wow
grå - krossa tv apparater
blå - ha kuddkrig med min fiende
gul - spela fotboll med zlatan
röd - leka med kattungar i sängen
rosa - hångla med mobilen
annan/övriga - leka prinesessa

Vad du har för frisyr:
Tuperat - äta hundar
utsläppt - kolla på porr
"fluffat" - cama med peddosar
uppsatt - leka med min mamma
krulligt/lockigt - lyssna på musik
helt ofixat - sova

Vilken färg du har på tapeterna:
Orange - bli uppäten av gorillor
vit - dö
blå - bli sciztrofren
röd - bli trött
svart - bli ledsen
lila - bli en häst
annan/övrigt - bli fjortis

Hur många är ni i er familj:
1 - på ett hotellrum
2 - på en vind
3 - i djungeln
4 - i en soptunna
5 - i en lyxvilla
6 - i en träkoja
7 - hos trollen
8 eller mer - hos kossorna

Färgen på din kudde:
Blå: Mormor
Gul: granne
Grön: brevbärare
Vit: betjänt
Svart: Tränare
Röd: fröken
Annan: mitt gosedjur

Vilken färg du har på strumporna:
Svart - fisig
vit - porrig
blå - trött
gul - sexfixerad
grön - kannibalisk
orange - sur
röd - PMS:ig
annan/övrigt - tjock

Ditt favoritdjur:
Hund - deprimerande
Häst - tröttsamt
Kanin - porrigt
katt - roligt
annat/ övrigt - stört



Idag

Jag har helt ärligt inte gjort någonting idag, ingenting igår och ingenting i förrigår. Jag har blivit tråkig!
Har iaf fixat lite med bilderna på datan idag och börjat rensa och lägga dom i mappar. Det är kaos för tillfället så man hittar inte den bilden man vill ha =P Skulle kunna visa er många bilder här nu, men ska inte trötta ut er. Ni får se fyra bilder på fölen iaf, det är inte illa! ;)


Atli och Lina kollar in skottkärran, den kan vara farlig ;)


Det var bara Lina som vågade gå nära den. ;)


Atli Nyfödd <3


Lina, andra kortet vi tog på henne. <3

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra heller, mitt liv har blivit så boooring. Händer inte ett skit. Sover mest bort hela dagarna! Men imorgon har jag faktiskt tänkt mig åka upp till stallet och städa ur boxen o så. Fast det får man väl se vad det blir med den saken. Jag kanske inte vaknar fören kvällen imorgon. =/

Tack och Godnatt, inte för jag ska sova. Men ni andra kanske :)

Pappa

 
Sådan far sådan dotter, jag blir aldrig som du,
Pappa säg förlåt va en man nu, Pappa säg förlåt
för den smärtan du skapat. Vi möts den dan du ser mej i min grav,
då kanske du fattar villken pappa du va.. kanske e det då jag får se dej gråta, när dagen kommer kanske jag kommer förlåta, jag har inte haft en pappa inte äns när jag va liten,
mina syskon har en pappa men säg mej var är min?
Pappa.. du e död i mina ögon..

Såhär snäll har min häst varit!

Kunnat rida henne utan sadel och träns. Hon gjorde då allt jag bad henne. Med hjälp av rösten gick det som en dans. Tänk vi har galopperat så med! I full galopp. Förr litade vi fullt ut på varandra, men sen vet jag inte vad som hände?





Låt tiden komma tillbaka, till då allt var bra!

Lol


Hitta en gamal bild på Molly... En augusti kväll 2008.. <3


Lillhästen i höstas tror jag det var...


Tarragona i hultatorpet feb -08

INGEN JÄVLA RUBRIK!

Jag förstår inte. Ska jag be om ursäkt för att jag är trasig, för att jag mår så dåligt att jag inte orkar leva?

Vad fan begär ni av mig egentligen?! Ni vet ingenting! Vissa dagar orkar jag inte vara social, orkar inte prata, orkar inte svara i telefon,  orkar inte svara på sms, orkar inte svara på msn... Snälla acceptera!
Om ni vart jag skulle ni aldrig le igen....!

Ibland undrar jag om någon skulle märka om jag dog... Eller försvann...


Mamma...
Varför stöttar du inte mej när jag behöver dig? Varför kramar du mig inte när jag gråter, och säger att allt ska bli bra? Jag behöver ditt stöd.. Även jag behöver kärlek från dej, trots att jag har blivit stor. Jag kämpar hårt för att få ha det bra, och du kommer aldrig att få säga vad var det jag sa. En vacker dag kanske jag trampar på dig, så som du har trampat på mig. Då kanske du förstår hur mycket du har sårat mig, då kanske du förstår hur mycket jag behövde dig.

Mamma, jag målade en ängel idag. Inte en som var vit och vacker, utan en som var svart som sot och hade blodiga vingar. Hon såg så mörk och dyster ut. Därför målade jag dit ett par kristallklara ögon och ett leende. Mamma, jag målade ett självporträtt. Varje dag pryder jag mig själv med ett leende, för att inte se så svart och sorgsen ut.

Pyret, min ponny. <3

Pyret Mån 17 jul 2006 16:36 Övrigt, 33 läsare totalt
Det går mot sitt slut... Snart försvinner du... Varför?!! :'( MIN älskade ponny, ett liv utan dej vet jag inte om jag kommer klara. Fatta va ont det gör att se dej så sjuk och ledsen, jag måste släppa taget om dej nu. För din skull. Du måste få resa vidare till Trapalandas evigt gröna ängar. Tänkt inte på mej, jag klarar mej. För i mitt hjärta kommer du alltid leva kvar. Kommer alltid älska dej mest. Usch det kommer bli så fruktansvärt tomt utan dej. Du är så vacker och speciell. Finns ingen som du. Tack för alla dessa underbar åren hjärtat mitt! Vi ses i himlen.

Sorry

Jag känner mig bara lite nere, därför skriver jag inget vettigt här på bloggen. Det kommer nog se ut såhär ett tag framöver i min blogg. Massa kladd och kludd från tider som passerat....

Tänker tillbaka....

R.I.P Pyret *1989 - 13/9-2006 Ons 13 sep 2006 12:18 (Uppdaterad Ons 13 sep 2006 12:21) Övrigt, 52 läsare totalt
Hon är borta nu... :'(


Kommentarer om blogginlägget:

 
KaffeSnobben F17 Från Karlshamn, Lördag 16:e september 2006 09:53
Lilla pyret .. Hon, Pompe & Pascal e de finaste änglarna & de vakar över oss  Svara i gästboken
emeliebjormo F17 Från Frösön, Onsdag 13:e september 2006 21:39
åh gumman. :'( finns här, alltid.  Svara i gästboken
martinaolssonnn F18 Från Karlskrona, Onsdag 13:e september 2006 20:51
jag förstår inte vad som hänt . Tårarna vill inte sluta rinna när jag tänker på det. & det är hela tiden. Jag mår fan piss. Vet inte om jag orkar leva såhär , detta tar kol på mig, alla minnen med henne är det underbaraste. å jag saknar henne redan !!!! :'( FAAAAN !!! Svara i gästboken
DaZajja F27 Från Grums, Onsdag 13:e september 2006 13:34
Stackare.. Men nu mår hon bra tösen.. Sköt om dej gumman! Älskar dej! Svara i gästboken

Kopierat från min lunar, blandade känslor det där...

Pyret.:'( Mån 28 aug 2006 14:25 (Uppdaterad Mån 28 aug 2006 15:46) Övrigt, 43 läsare totalt
Du är min bästa vän, du finns där när alla är emot mej. Du kan inte tala, men jag förstår ändå. Du lyssnar när jag har problem,du försöker trösta mej med en knuff med huvet det säger allt. Du har gett mig så mycket under dessa år. Du gick felfritt på vår första tävling. Du va min första riktiga vän. Nu blir du bara sjukare och sjukare. Du reser vidare till Trapalandas evigt gröna ängar snart, jag tror du förstår. Du ser så ledsen ut när du ser på mej med dina mörka ögon och tittar efter mej när jag går som om du vill säga: Nej gå inte! Jag behöver ochså tröst! Hur ska jag på några dagar kunna tacka dej för alla dessa år? Så tack min vän, tack för dessa åren. Snart är du bara ett foto på min vägg. :'(

......

They say memories are golden,
Well, maybe that is true;
I never wanted memories,
I only wanted you.

A million times I needed you,
A million times I cried;
If love alone could have saved you,
You never would have died.

In life I loved you dearly,
In death I love you still;
In my heart you hold a piece
No one could ever fill.

But now I know you want me
To mourn for you no more,
To remember the happy times
Life still has much in store.

Since you'll never be forgotten
I pledge to you today;
A hallowed place within my heart
Is where you'll always stay.

If tears could build a stairway
And heartache make a lane;
I'd walk the path to heaven
And bring you back again.

Det är så...

Ni kommer nog inte få läsa nåt intressant här på ett tag....

Tänker tillbaka..

Att gråta sönder sig själv gör ingen nytta,
att få någon att leva igen
det går inte....



Camparie f: 1994 Död: 7/12 2004 (Avlivades pga cancer)


Kajsa f: 1992 Död: 16 augusti 2005 (Avlivades pga sjukdom)


Zorro f: 2004 Död: 21/12 2006 (Blev påkörd utanför huset)


Pascal f: 7/5 2005 Död: 9/5 2005


Pyret f: 1989 Död: 13/9 2006 (Avlivades pga sjukdom)


Snuttis f: 2007 Död: 1 maj 2008 (Blev påkörd utanför huset)


Knalletorpets Kola och Tindra The Beauty Girl
Födda: 2001 Döda: 21 Januari 2009 (Kola dog pga nån sjukdom, Tindra avlivades samma dag pga av ålder i samrådan med veterinär.


Vem blir härnäst?
Ceasar?
Taragona?
Knutte?
Atli?
Lisa?
Molly?
Svala?
Vilja?
Lillhästen?

Kul grej! Haha!

Hej Mamma
Jag vet inte hur ja ska säga det här men,jag orkar inte mer
Hela livet handlar om att göra massa godis
Du, när jag cyklade första gången, insåg jag att mina drömmar är svikna. Därför skickar jag tillbaka min ring.
Hoppas du får en jävla piss sommar.
hatningar / Ann-Sofie


VAD HAR DU FÖR UNDERKLÄDER PÅ DEJ ?
rosa- mamma
svarta- pappa
vita- älskling
oranga- morfar
lila- mormor
blåa- syrran
gula-brosan
gröna- svikare
röda- farmor
bruna- farfar
annat- gubben lilla

VILKEN DRICKA ÄR BÄST ?
mjölk- jag är gravid
läsk- ja orkar inte mer
vin- jag är lesbisk
öl- jag är inte smart
vatten-jag är aldrig din mer
saft- jag är över 48
oboy- jag är en utomjording
annat- jag är så ortoligt kär

VILKEN MAT ÄR BÄST ?
tacos- göra en film
resturang- göra något meningsfullt
pannkakor- göra en skyltdocka med barn
gröt- göra dej besviken
pasta- göra allt för dej
kött- göra en tv-show
annat- göra massa godis

VILKET HUMÖR ÄR DU PÅ NU ?
inget - spydde
glad- andades
ledsen- cyklade
besviken- jodlade
arg- arbetade
orolig- gungade
sur- älskade
upphetsad- sjöng
annat- klättrade

VILKDEN FÄRG HAR DU PÅ DIN TRÖJA ?
Blå- min mamma är brunnet
vit- min oskuld är borta
svart- mina ögonfransar är onormalt korta
lila- min fisk är död
brun- mina drömmar är svikna
rosa- min granne är med i bolibompa
grön- mina tankar finns inte mer
gul- min ubåt har inget namn
röd- mina rosor är vissna
orange- min klass är CP
annat- mina känslor är borta

VAD BÖRJAR DITT NAMN PÅ ?
a/b- min ring
c/d- mina känslor
e/f- mina drömmar
g/h- min oskuld
i/j- min cykel
k/l- min katt
m/n- mina tankar
o/p- min tandbvärk
q/r- mina barnbarn
s/t- min huggorm
u/v- min mobiltelefon
w/x/y- mina hormoner
z/å- min stereo
ä/ö- mina ostron

VILKET NUMMER ÄR BÄST ?
1- bra jul
2- tjej du förtjänar
3- 12 växlad cykel
4- tandvärk från mej
5- otrevlig påsk
6- groda som heter dante
7- jävla piss sommar
8- kille som är bög
9- kompis som behöver dig
10- kram
11- utomjordisk attack
12- kärleks full familj
annat- underbar helg

VAD HAR DU FÖR FÄRG I DITT RUM ?
vitt- din
brunt- pussar
svart- kramar
lila- strypningar
grönt- kräkningar
gult- M.V.H
rosa- hångel
blå- hatningar
annat- kärleksfulla


R.I.P Snuttis

Saknaden blir bara större och större. Över ett år sen du dog. Faan kom tillbaka, det är ett stor tomrum efter dej.
Inte trodde jag man kunde känna en sån saknad efter en liten katt, hoppas du har det bra nu iaf. Vi älskar dej hela familjen!



R.I.P SNUTTIS 1 MAJ 2008

Den första maj lämnade du hastigt oss
matte, husse & kattbror
i stor sorg & saknad.
Älskade Snuttis Du fattas Oss!


"Matte, min husse,
se vad jag kan!
Jag kan gå nu,
och jag hoppar lite grann.
För mina vingar de bär mig
varthän jag än vill,
flyger dit där ni är,
och följer ert liv.
Fast ni inte ser mig
så är jag alltid där,
någonstans runt om er
i universums stora sfär.
För jag färdas över ängar
bärs upp av en vind,
tittar till er och flyger ner
och ger en puss på er kind.


Jag samlar era tårar
och fyller på vår brunn,
vars vatten blir till regn
som landar på er mun.
De tränger in i er själ
för att läka de sår,
som gör så ont av saknaden
av allt ni inte får.


Ha mig intill er
närhelst ni än vill,
ge mig all världens kramar,
vad jag än vill och lite till.
För ni vill visa er kärlek
ge mig allt så fint.
Men matte/husse, er kärlek
känns från jorden o ända hit.


Jag säger stolt till de andra
små änglar som är här
Titta - det är min matte/husse!
och de håller mig så kär
Jag lyser utav stolthet
som blir till stjärnans ljus,
som ni ser om natten
när det släckts i varje hus
För jag är den stjärna
som lyser stark och klar.
Jag är ljuset inom er
som alltid stannar kvar."


Livet ska vara som för en fjäril en vacker sommardag..


Du stod där på ängen o betade. Dimman låg tätt runt dina ben.
Älvorna dansade i skymningen.
Allt är lugnt o stilla.
Plötsligt bröts tystnaden och allt det vackra förvann.
Något du inte trodde existerade grep tag i din kropp och förde dig med sig långt härifrån.
Aldrig mer skulle jag få se dig.
Men så en dag när jag satt på din äng, stod du plötsligt framför mig.
Det var som om du ville säga att du älskar mig.
Jag blundade och när jag tittade igen var du borta.
Den tomhet som funnits hela tiden kom tillbaka.
Men sorgen i mitt hjärta var förevigt borta.
För nu visste jag att vi skulle ses igen.
Och då skulle vi vara tillsammans förevigt
..


Att tala är Silver men tiga är Guld.

Jaha så har ännu en dag gått, livet typ bara slösas bort. Man går och väntar på bättre tider. Dagarna går och ingenting blir bättre ändå. Vad väntar jag på egentligen? Vad är det som ska bli bättre? Jo ALLT! Detta att aldrig veta om man ska klara av en dag till. Jag lever för stunden, för när jag tänker framåt så är allt bara svart. När jag tänket bakåt är det lika svart där med.

Och Vissa personer är bara för mycket.  Man kan älska dem till månen och tillbaka men ändå kan man både bli så trött på dem att man bara inte orkar och de kan såra en mer än man någonsin kan ana. Varför kommer sånna personer in i ens liv? Varför är de så svåra att göra sig av med?  De får någonslags jävla makt över en och det finns inget man kan göra. Man försöker slå sig fri men varje gång faller man tillbaka till ruta ett.  Allt har en mening, men vad är meningen med detta? De är elaka, de fäller elaka kommentarer, de snackar skit om alla andra runt omkring dig, ingen är så bra som de själva, de är missunsamma, de ska alltid stå i centrum, man ska alltid lyssna på vad de har att säga, man ska alltid göra som de vill, man ska vränga ut och in på sig själv för att de ska bli nöjda, de ska bara ha och ha och ha. Men allt man får tillbaka är skit!

En människa kan ha många olika stilar, hon kan lyssna på alla sorters musik, klä sig i alla klädstilar, sminka sig i alla olika former och färger. Det betyder inte att hon inte vet vem hon är, att hon inte har en stil eller att hon gör som alla andra gör. Detta kan helt enkelt vara hennes stil. Alla har sin egna stil men vad är det som säger att man inte kan ha flera olika? Vem är det som säger att man inte kan umgås med flera olika sorters människor? Måste man hålla sig till en speciell kategori? Varför ska alla dömma ner varandra? Kan de inte bara acceptera att alla är olika, alla är unika på sitt sätt.

Allt är kaos. Jag vill bara gömma mig under täcket och bara få va. Kan inte alla lämna mig i fred. Jag orkar inte lyssna på allt skitsnack hit och allt skitsnack dit. Visst, jag är inte fläckfri, jag kan visst snacka skit om andra, om folk jag inte tycker om. Men det är vad jag tycker och tänker och bara för att jag inte tycker om vissa människor så betyder inte det att alla runt omkring mig måste tycka precis samma.

Snälla... Låt mig bara vara ifred ett tag... Jag behöver tid för mig själv ett tag... Reda ut saker och ting.... Ring inte, Sms:a inte och kom inte hit. Låt mig vara! Jag hör av mig den dagen jag orkar igen. Den dagen jag känner att det är nån mening med nåt.



Regnbågen kom fram idag, passade på att ta ett kort :)


Le,
sa de till mig
Le

Jag ville svara
att det är för svårt att le
för svårt att le
och låtsas vara glad
när man spricker
inuti

för svårt
att låtsas som inget
när man varje dag undrar
när man kommer förlora
när man faller ner i ett hål
och livlinorna är slut

Le
sa de till mig
Le

Jag log
jag gav de mitt solskensleende
fast man egentligen
ska gråta
när det gör så ont


Sommarbete i Tving

Igår åkte Tarragona och Tjugan på sommarbete i Tving. Dom är så glada! :D

Bilder från igår:






När ska....

Fan när ska folk sluta förstöra andras liv? Suck.
Snälla nån väx upp! Ni vill bara ha bråk hela jävla tiden!

Lägg ner bara!


Lätt!

Det är fan inte lätt att göra nåt just nu. Skulle aldrig klara mig med bara en hand. Jag försöker så gott jag kan nu iaf.
Ja och för er som inte vet så har jag en sån där stor brun sak på fyra ben, häst kallas det. Hon va lite överpigg igår och hoppade och studsade och hade jätte kul. Det slutade med att  jag flög av. Haha! Har ett stort blåmärke på benet och en skadad handled. Kul!. Eller inte. Nu måste det gå över så jag kan rida ikväll :) Framförallt kunna mocka, byra täcke på henne och allt sånt där. Önska mig lycka till! :D

Regn regn regn

Kan det inte sluta regna nångång?! Jag som skulle ut och rida min pålle idag, hon fick ju nya skor i måndags. Men i detta regnet går det ju inte rida och speciellt inte när hon går utan täcke nu och är säkert jätte blöt och har jätte ont i ryggen :(

Ne skriver mer sen!


Söndag

Har inte gjort nånting alls typ....
Idag var Malin och Sophie och kollade på fölisarna :D





Tyvärr har jag inget nytt kort på Lina, men får fixa det till Imorgon :D

Fuck you!

Jag känner allt för många
som tycker och tänker 
och lägger sej i
som tror dom vet precis hur jag
känner och hur jag ska leva mitt liv!


Världens Bästa Ullis!

Idag var Världens Bästa Ullis här och kollade på Fölisarna. :)
Gud vad jag saknat Ullis! Och barnen har blivit stora! Isak har jag inte sett sen han var bara ett par veckor gamal. Men nu kunde han både gå, springa och äta själv. Och Felica är helt störtgo asså. Vi var uppe hos Fölen sen bara springer hon iväg och jag efter. Frågar henne tusen gånger vart hon skulle men inget svar så det vara bara för mig att hänga på henne. Hon skulle in i huset, vad hon skulle göra där det vet jag egentligen inte. :) Sen tyckte hon att jag skulle bära henne hela tiden och ja det blev ju lite tungt efter ett tag men det gick. Bara jag som var helt slut efteråt. Sen kom hon och sa till mig att hon inte ville åka hem, hon skulle stanna här. Knas unge! :P Jag gillar Felicia skarpt!!! :D


Felicia, Ullis och lilla Isak


Lillhästen och Felicia

Valborg

Det hände väl egentligen inte så mkt då. Jag, Jocke, Helene med sin hund, Sandra och Jimmi var hemma hos mig och passade fölisarna då Mamma och Nisse skulle iväg.
Vi spelade Kubb, grillade och åkte till Alljungen (Sandra och Jimmi badade) efter det blev det världens sämsta skräckfilm. blää.....

Och Fölisarna mår bara bra, men vi är lite orolig för Atlis bakben. Bara det inte är någon fara. Ullis skulle komma nåndag och kolla på dom, hon kan allt. Världens bästa Ullis helt enkelt! :)

Ja jag hade ju gärna skrivit mer och lagt ut ett par bilder... Men nää.... Pallar inte...

Kanske skriver senare? Den som lever får se :P

RSS 2.0