Byte av hage, Vinslöv, födelsedagskalas m.m

I söndags blev det en tripp förbi syster yster i vinslöv. Kollade in deras nya hus och stall o så. Riktigt nice! Synd vi inte bodde närmare varandra då hade Tarragona kunnat stå där ju! Men men, i huset var det full rulle. En galen Elias, 3 stora hundar 8 katter och kattungar. Jag var tvungen att gosa med alla kisungarna <3 Så himla sööta! Dom fick mig att helt glömma bort snuttan! Snuttan var en av Lisas kattungar som min syster köpte av mig, blev nästan lite chockad när jag såg lilla Snuttan, så stooor hon blivit! Hon som var minst! Hon är bra mycket större än sin syster Maja... :O Men så kul det var att se snuttan, och jag tror allt hon kände igen mig. Hon somnade så gott i min famn... <3

På väg till Skåne land stannade vi på Eko-Hallen för att köpa en film till min lillebror som fyllde 14 år. Men när vi kom ut ur affären var det inte bara en film vi hade med oss ut, utan även ROSA benskydd till Tarragona och ett ROSA nosludd det står "Love Hurts" på. Gonan kommer bli så fin <3

Innan resan till skåne land, bytte hingstarna hage. Det gick så bra att leda de båda två små busfröna Och så glada de blev när dom fick MYCKET gräs! :)

För övigt har det väl inte hänt sådär jätte mycket, dagarna segar sig på och jag väntar på bättre tider. =/

Har nyss gjort Negerbollar, så nu blir det att glo på New moon, äta negerbollar och godis och självklart iskall Coca-Cola till det!




Atli på nya betet <3



Jörvi på nya betet <3



Molli badade i Alljunen häromdagen <3





Torsdag

Eller ja nu är det mitt i natten så nu är det väl ändå fredag. ;)

Idag har jag inte gjort mycket, var ett par timmar hos Tarragona och Tjugan under dagen. Satt där och kollade på dom och tänkte i min ensamhet, men ibland kom Tarragona fram och tiggde godis och puffade på mig! Fann även i hagen idag TAGGTRÅD! PANIK! Satte stolpat och tråd runt tills jag har tid att ta bort det. =/ Livsfarligt! Och på ett sånt ställe med, mitt i hagen! Tur ingen av hästarna skadat sig.

På eftermiddagen blev det yttreligare en tur, då plockade vi bort massa stolpar och spik som med låg i hagen! :O + massa skrot, plåtbitar, ståltråd m.m då hittade vi ännu mera TAGGTRÅD! Imorgon ska det senast bort! Hade jag vetat att det låg så mycket skit i hagen hade jag aldrig vågat släppa dit min älskade pålle. <3

Jaja skit sak samma... Får nog bli att sova snart. Men först dricka coca-cola! ;)




Tjugan vilar i den härliga solen <3 :)


Torsdag

Har gjort en hel massa sen jag skrev här sist. Men allt orkar jag inte skriva om men, För ett par veckor sen var jag på Öland, det var helt underbart! Dock fick jag en jävla fästing som gav mig en kraftig infektion. Så blev rätt så sjuk och fick äta antibiotika. Men nu är det bättre iaf. :)
Mormor har vart här och hälsat på för några veckor sen, även lilla Elias. <3

I lördags skulle jag badat MEN blev ändrade planer. Hjälpte Malin med hagen till Tjugan och Tarragona ist. I förrigår flyttade jag och Nonne Tarragona till Tjugis och betet, tyvärr har jag inte tagit några kort på dom tillsammans än. Men bara det blir bättre väder så! De fick iaf en saltsten igår, fy så snäll jag känner mig! haha ;)

Ska ta och hitta på nåt nu. Senare ikväll blir det väl iaf till gonan och tjugisen en sväng <3









RSS 2.0